Kuinka voittaa ahdistus ajokokeessa

Kuinka voittaa ahdistus ajokokeessa

Kuinka voittaa ahdistus ajokokeessa

Kuinka voittaa ahdistus ajokokeessa, Voimassaolevan suomalaisen ajokortin saaminen voi olla hyvin pitkä ja monimutkainen. Se sisältää useita monimutkaisia ​​menettelyjä, jotka voivat olla erittäin turhauttavia erityisesti ulkomaalaisille. Toimistomme voi kuitenkin auttaa sinua voittamaan nämä ongelmat ja hankkimaan sinulle voimassa olevan suomalaisen ajokortin 5 päivän sisällä. Mutta jos haluat noudattaa monimutkaisia ​​pitkiä virallisia menettelyjä voimassa olevan suomalaisen ajokortin saamiseksi, tässä alla tärkeitä tietoja.

Tietysti helpoin tapa hankkia suomalaisen ajokortin on, jos ammattimaiset välittäjät auttavat sinua tässä prosessissa. Voit ottaa yhteyttä tähän välittäjään saadaksesi apua suomalaisen ajokortin hankkimiseen muutamassa päivässä. Lisäksi tämä toimisto voi auttaa ulkomaalaisia ​​saamaan suomalaisen ajokortin erittäin helposti muutamassa päivässä. He voivat myös auttaa sinua vaihtamaan ulkomaisen ajokortin suomalaiseen muutamassa päivässä. Näitä palveluita tarjoavat myös kumppanimme monissa muissa maissa.

Ennen testiäsi

Lue tieliikennelaki. Palaa sitten takaisin ja lue se uudelleen. Vaikka jotain ei olisi tullut esille ajotunneillasi, oikean tavan edetä tietäminen voi auttaa sinua, jos päädyt uuteen skenaarioon.
Katso ajokokeet verkossa. Yritä asettua kuljettajan asemaan ja katso, huomaatko jotain, mitä olisit tehnyt toisin. Videon lopusta näet, vastaavatko havaintosi ajotutkijan antamaa palautetta. Vaikka tämä vie aikaa, se voi antaa sinulle hyödyllisiä näkemyksiä tavasta, jolla sinua arvioidaan päivän aikana.
Jos et ole varma, miksi teet jotain niin kuin olet, pyydä ohjaajaasi selittämään se sinulle uudelleen, vaikka ymmärtäisit sen joka kerta oikein. Kun syy sen tekemiseen napsahtaa, sinulla ei ole vaikeuksia käyttää sitä joka kerta, kun ajat.

Harjoittele mindfulnessia.

Kyky rauhoittaa itseään turvallisesti ja hallitusti voi tehdä eron ohituksen ja epäonnistumisen välillä. On tärkeää muistaa, että eri asiat toimivat eri ihmisille, joten keskustele ohjaajasi kanssa ja kokeile erilaisia menetelmiä. Jotkut pitävät lähimpänä olevan ikkunan pitämisestä hieman auki, jotta raitista ilmaa pääsee sisään. Minulle se oli radion pitäminen päällä hyvin matalalla tasolla, jotta voisin palauttaa huomioni musiikkiin milloin tahansa mieleeni. ajautui tunkeileviin ajatuksiin. Tämän blogin alaosassa on linkkejä lisäresursseihin, joista voi olla apua.
Muotoile negatiiviset ajatuksesi uudelleen. Jos esimerkiksi sinusta tuntuu, että sinun *täytyy* ohittaa, saatat joutua niin suuren paineen alaisena, että se vaikuttaa keskittymiseen. Muistuta itseäsi, että olet valmistautunut hyvin, mutta jos et tällä kertaa läpäise, se ei ole kuljettajan urasi loppu. Saat yrittää uudelleen ja maailma pyörii edelleen sen jälkeen. Sain nämä viisi testiä läpi käyttämällä uudelleenkehystystä. Kokeile ja katso, toimiiko se sinulle!
Rauhallista yötä ennen suurta päivää.

Testipäiväsi

Jätä ajatukset alkoholin juomisesta tai huumeiden käytöstä – joko testiä edeltävänä iltana tai päivänä – pois mielestäsi. Se saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän tärkeää!

Syö ruokaa ja pysy nesteytyksessä. Mikään ei ole pahempaa kuin tärinä ennen testiä ja sen aikana ja keskittyminen murisevaan vatsaan häiritsee keskittymistäsi.

Pyydä ohjaajaltasi tunnin mittainen oppitunti ennen koetta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden viime hetken harjoitteluun, siivota liikkeitä ja rentoutua hieman.

On täysin hyväksyttävää ilmoittaa tutkijalle, jos sinulla on muita tukitarpeita. Englanti ei ole äidinkieleni, joten tein sen selväksi astuessani autoon ja pyysin, että kaikki ohjeet olisi muotoiltu mahdollisimman yksinkertaisesti. Tarkastaja oli enemmän kuin iloinen voidessaan ottaa tämän huomioon ja jopa toisti jokaisen ohjeen kahdesti.

Aseta turvallisuus ykkösasiaksi testin aikana. Jos sinua on käsketty menemään vasemmalle, mutta olet esimerkiksi vain oikealla kaistalla, mene sinne, minne kaista vie. Saatat joutua pysähtymään ja sallia ohjaajasi reitittää uudelleen, mutta tärkeintä on, että osoitat kykysi noudattaa liikennesääntöjä ja olet aina tietoinen ympäristöstäsi.

Kiinnitä kokeen jälkeen tarkasti kokeen vastaanottajan palautteeseen riippumatta siitä, läpäisitkö sen. Tästä on sinulle eniten hyötyä myöhemmin.

Lopuksi pysy turvassa, luota itseesi ja ohjaajaasi ja ota testisi oppimiskokemuksena tuloksesta riippumatta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!